Nu te koop

Meestal maak ik meubels op bestelling, maar soms maak ik ze ook voor de verkoop. Als ik wat leuks op voorraad heb vind je het terug op deze pagina. Heb je interesse in één van deze meubels? Bel me dan via 06-21715605!

Bloembak met LED-verlichting – € 95,-

Deze bloembak is een ideale roomdivider. Met een lengte van 170 cm, een breedte van 40 cm en 80 cm hoogte heb je lekker veel ruimte voor zuurstofplanten in de woonkamer. Onder de bloembak zitten drie energiezuinige LED-lampen die voor een mooie sfeer zorgen. De planten zijn inclusief.

Bloembak binnen met led-verlichting

Hoekkast TV-meubel met kleur LED-verlichting – € 85,-

Heb je een onpraktische hoek met bijvoorbeeld een schuine wand? Dit hoekmeubel is dan een ideale uitkomst. De korte lengtes zijn 156 cm en de voorkant 220 cm. Ideaal om bijvoorbeeld een TV op te zetten. In de kast is gekleurde LED-verlichting ingebouwd die met afstandbediening te aan en uitgezet kan worden.

Steigerhout hoekkast

Hoekkast tv-meubel met gekleurde led-verlichting

Bankje oud licht – € 75,-

Leuk oud gemaakt houten bankje. Het heeft een lichte eikenhouten kleur en kan daarom vrijwel overal bij staan. Let ook op de details zoals de houtverbindingen en het hout dat licht gebrand is. De afmeting van dit houten bankje is 125 cm lang, 44 cm hoog en 39 cm diep.

Oud gemaakt bankje, gemaakt met traditionele houtverbinding

Bankje oud donker – € 75,-

Oud gemaakt houten bankje met intense tinten. Het heeft een donker eikenhouten kleur wat de structuur van het hout goed accentueert. Door traditionele houtverbindingen te gebruiken zijn er geen zichtbare schroeven en is het bankje toch heel stevig. De afmeting van dit houten bankje is 125 cm lang, 44 cm hoog en 39 cm diep.

Interesse in bovenstaande producten?

Bel me dan via 06 217 156 05 of mail met hout@roeldevries.nl