B,T,C,E

Hout, ik vind het heerlijk! Hoe het eruit ziet, hoe het ruikt en alles wat je ermee kunt doen! Uren breng ik dan ook door in mijn werkplek om alle ideeën die ik heb om te zetten in functionele en soms ook minder functionele, maar altijd unieke projecten! Hoe ik werk heb ik samengevat in vier woorden: browse, think, create, enjoy.

browse

Inspiratie doe ik overal op. Als ik op bezoek ga, een film kijk, op de markt loop of een wandeling maak in de natuur. Door altijd goed om me heen te kijken zorg ik dat mijn verzameling ideeën oneindig is.

think

Een idee hebben is leuk, maar het omzetten naar een project is de volgende stap. Om te zorgen dat iets ook echt stevig is en jaren meegaat begin ik niet zomaar, maar denk ik eerst goed na hoe ik iets ga bouwen.

create

Dan begint het bouwen, lekker zagen, schroeven, schaven, noem maar op! Ik werk altijd met goed materiaal, dat is het halve werk heb ik ontdekt 😉

enjoy

En het allerbelangrijkste: ik heb er altijd lol in! Als een project niet leuk is, te standaard of het eindresultaat vind ik niet mooi, dan begin ik er niet aan, zo zorg ik dat ik veel plezier heb in mijn projecten.

Meer weten of kennis maken?

 

Bel me via 06 217 156 05 of mail naar hout@roeldevries.nl voor een voorstel op maat.